Over Annemieke Bunjes

Annemieke Bunjes heeft de opleiding tot illustrator gevolgd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Een van haar leraren was illustrator, tekenaar en aquarellist Piet Klaasse.

De carrière van Annemieke begon met een wekelijkse culinaire spread voor Viva, die jarenlang is verschenen. In Margriet publiceerde zij het stripverhaal Kleine Max. Haar werk verscheen daarnaast in schoolboeken, bij Sesamstraat en de Onderwijstelevisie.

Sinds 1991 levert Annemieke de illustraties voor bijna alle informatieborden van ARTIS in Amsterdam. De laatste jaren worden deze ook gebruikt op ARTIS merchandising. Daarnaast tekent zij voor uiteenlopende publicaties die dieren, planten en landschappen als onderwerp hebben.

Het exact weergeven van de natuur met behoud van een eigen handschrift is in de loop van de jaren Annemiekes specialisatie geworden.

Voor de digitale verwerking van de tekeningen en aquarellen werkt Annemieke nauw samen met grafisch vormgever en beeldbewerking-expert Kees van der Veer.

Bent u geïnteresseerd in de illustraties van Annemieke Bunjes? Neem contact op voor het ontwikkelen van een productie op maat.

Neem contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

(06) 41 28 41 65‬

Privacy

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact te kunnen opnemen en (zolang u dat wenst) te onderhouden. Annemieke Bunjes geeft uw gegevens niet aan externe partijen door.

Algemene voorwaarden en copyright

Het is niet toegestaan om beeld van deze website over te nemen. Het copyright van alle illustraties berust bij Annemieke Bunjes. In een aantal gevallen is het gebruik exclusief voorbehouden aan de opdrachtgever.

Huiskat – Domestic cat
Scroll naar boven