Toepassingen, van tijdschrift tot paraplu

Alle illustraties zijn zo gemaakt dat ze zo veel mogelijk informatie over het onderwerp overbrengen. Tegelijk zijn ze op veel manieren inzetbaar. De productie van het complete beeld is in handen van Annemieke Bunjes, inclusief de gebruikte achtergrondplaten en de beeldbewerking. Dit garandeert niet alleen eenheid van stijl, maar ook een verantwoorde weergave van het onderwerp.
Al het materiaal wordt zo aangeleverd dat het meteen bruikbaar is in het verdere productieproces. Hiervoor werkt Annemieke samen met grafisch vormgever en beeldbewerking-expert Kees van der Veer.

Bekijk toepassingen...

Tijdschriften

Het werk van Annemieke Bunjes is ideaal voor gebruik bij informatieve artikelen over dieren, planten en landschappen. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt door Staatsbosbeheer (Naar Buiten) en het Wereld Natuur Fonds (Panda).
Bij het totstandkomen van producties voor tijdschriften, boeken en andere publicaties, komt Annemieke in samenwerking met de redacties tot illustraties die het verhaal ondersteunen en die een feest zijn om naar te kijken.

Klik of tik voor groter beeld...

Annemieke in ARTIS

Je kan niet door het beroemde Artis in Amsterdam lopen zonder Annemieke Bunjes tegen te komen. Al jaren vormen haar tekeningen de basis voor bijna alle informatieborden over dieren, markante plekken en meer. En wie heeft in Artis niet een keer z'n eigen spanwijdte vergeleken met die van gierenvleugels? Ook die zijn door Annemieke getekend.
Bezoekers die Annemiekes werk mee naar huis willen nemen, krijgen daar alle gelegenheid voor. In de ARTIS-winkel is een keur van artikelen te koop met afbeeldingen van de kenmerkende Bunjes-dieren.

Klik of tik voor groter beeld...

Kleurplaten

Kleuren, krijgen kinderen daar ooit genoeg van? De tekeningen van Annemieke Bunjes lenen zich bij uitstek voor kleurplaten. Dit tijdloze medium blijft een waardevolle aanvulling voor acties en promotiemateriaal.
Kinderen kunnen deze platen zo gedetailleerd inkleuren als ze zelf willen. En worden alle dieren én hun achtergrond gewoon knalrood? Dat is net zo mooi.

Klik of tik voor groter beeld...

Landschappen

De landschappen van Annemieke Bunjes brengen één beeld heel veel informatie over. Een landschap is op veel manieren toe te passen. Zo kan het de basis vormen voor een tijdschrift-spread, een informatiebord of een kleurrijke legpuzzel.

Klik of tik voor groter beeld...

Opdrachtgevers

Scroll naar boven